Klimaat

Sustainable Stories maakt kinderverhalen voor een betere planeet

Sustainable Stories is ontstaan uit het geloof dat iedereen een positieve verschilmaker kan worden. Zeker en vast de jongste generatie, want zij zullen de toekomst van ons planeet meer dan ooit bepalen.

Natuur in je Buurt

Wat is er aangenamer dan je deur uitstappen en je meteen kunnen laten onderdompelen in een oase van groen? Niet alleen is natuur in je eigen buurt een zegen voor je persoonlijk welzijn, het draagt ook bij tot de maatschappelijke uitdagingen die we in de ogen kijken: de klimaatopwarming, verstedelijking, onthaasten. Natuur en Bos van de Vlaamse Overheid lanceert voor het achtste jaar de projectopr

Zorg voor het klimaat

We nodigen u van harte uit voor de webinarreeks ‘Zorg voor het klimaat’ op 8, 12, 14, 27 en 29 oktober. Deze online sessies vervangen de eerder aangekondigde studiedagen.

Duurzaam ondernemen

Steeds meer bedrijven en (sector)organisaties zetten in op maatschappelijk verantwoord ondernemen of duurzaam ondernemen.

Lancering Agora webzine!

Wij hebben groot nieuws: Eind september wordt het Agora webzine gelanceerd via agorawebzine.be!

Effect van natuur op welzijn en gezondheid

Dat natuur een goede invloed heeft op welzijn, hoeft niet te verbazen. En dan gaat het niet enkel over de luchtkwaliteit, maar ook het effect dat groen heeft op onze fysieke en mentale gezondheid: het werkt stressverlagend, brengt rust, nodigt uit to