Online infosessie

OverHoop is een project van de Koning Boudewijnstichting, dat in opdracht van de Vlaamse Overheid bouwt aan meer preventie en een versterkte aanpak van ontwikkelingstrauma’s en de ingrijpende gebeurtenissen die daaraan voorafgaan.

Deze oproep richt zich tot organisaties die willen bijdragen aan praktijkmodellen die de eerste lijn versterken in de aanpak en preventie van ontwikkelingstrauma. Sleutel mee aan een samenwerkingsmodel, een zorgpad, een methodiek, ... en draag zo bij aan een samenleving die kinderen helpt op te groeien in balans met zichzelf en hun omgeving. Lees meer over de projectoproep en de bijhorende inspiratienota op de website van de Koning Boudewijnstichting.

Je kan een project indienen tot uiterlijk 28 september 2023.

Interesse om een project in te dienen voor de projectoproep van OverHoop? Dan nodigen we je graag uit op de tweede en laatste digitale infosessie op 12 september 2023 van 13u tot 15u. De infosessie start met een videoboodschap van minister Crevits. Vervolgens lichten we het project toe en is er uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. Inschrijven is niet nodig. Je kan rechtstreeks volgen via de volgende link: Click here to join the meeting

Ester De Doncker I Koning Boudewijnstichting